Betaalmethoden & Verzenden

Verzendkosten:
 
> € 250:  Bestellingen met een orderwaarde van meer dan € 250,00 verzenden wij Franco, dit betekent dat u als klant geen kosten hoeft te betalen hiervoor. Om deze verzendkosten niet te hoeven berekenen dient u bij 'Kortingcode' in uw winkelwagen in te voeren: 250plus . Uw transportkosten zullen dan niet worden berekend.

< € 250: Bij een bestelling met een orderwaarde onder de € 250,00 zijn wij genoodzaakt de verzendkosten wel door te berekenen. Deze kosten zijn, ongeacht de order en aantal colli € 14,95. Verzenden van uw bestelling geschiedt vervolgens via DHL. 

Track & Trace:
Zodra deze beschikbaar is ontvangt u van ons uw Track & Tracecode per mail. U kunt dan in het systeem van DHL gedetailleerd uw pakket tot aan uw deur volgen.

Afhalen:
Uw bestelling kunt u ook altijd komen afhalen aan ons magazijn in Nootdorp. Hiervoor is het wel belangrijk dat wij dit van tevoren weten zodat uw pakket klaar gezet kan worden. Uiteraard worden er in dit geval geen verzendkosten berekend.Clean4all.nl hanteert de volgende betaalmogelijkheden:

- iDeal
- Bankoverschijving
- Contant (gepast)

Voor alle bestellingen geldt dat een bestelling vooraf betaald wordt.
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide