Over ons

Clean4All BV
Gildeweg 16
2632 BA Nootdorp

Rabobank: NL80RABO013.73.63.710
KvK: 27184799
BTW. nr.: NL8087.90.353.B.01

 

 

Wat is Clean4ALL?

Clean4ALL levert schoonmaakproducten zoals papier- en hygiëneproducten, afvalzakken, schoonmaakmiddelen, schobmachines, bezems en nog veel meer.
 
Wij doen uitsluitend Business to Business zaken. Als leverancier van de grote merken levert Clean4ALL de meeste producten uit voorraad. Indien een product niet op voorraad is kunnen wij binnen 2-4 werkdagen dit product naleveren . Door ons geautomatiseerde systeem is het mogelijk om via onze webshop te bestellen uit uw eigen assortiment, de voortgang van de orders zijn te volgen via de webshop.


Maar ook kan Clean4All voor uw organisatie de facturen centraal versturen naar 1 afdeling binnen uw organisatie, de betalingen per automatische incasso innen en overzichten produceren waarop u kunt zien welke afdeling welk product heeft afgenomen, om zodoende de kosten/baten in de gaten te houden. Ook zijn wij in staat om verzamelfacturatie uit te voeren, zodat niet voor iedere aanschaf een nieuwe factuur hoeft ingeboekt te boeken. Deze verzamel-factuur kunnen wij dagelijks/wekelijks maar ook maandelijks versturen.


De Webshop

In de webshop van Clean4All ziet u een groot deel van onze producten die wij dagelijks uitleveren. Iedere week wordt de winkel uitgebreid met meer artikelen. Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van acties maar ook van assortimentsuitbreiding.

Indien u graag via de webshop bij ons producten wenst af te nemen kunt een u zich registreren voor de webshop. Indien het om grote afnames gaat per periode kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers. Op basis van dit gesprek doet Clean4All u een voorstel van de kortingen die u kan verwachten per productgroep/merk. Op alle orders die u dan via de webshop plaatst krijgt u dan de juiste prijs. U ziet in de webshop dan de advies prijs maar ook de prijs die u gaat betalen. De kortingen kunnen oplopen tot 40%.

 

Waarom kiest Clean4All voor een webshop?

Clean4All heeft gekozen voor een webshop omdat leveringen van de meeste producten geen persoonlijk advies behoeven. Daarmee bespaart Clean4All geld uit voor personele bezetting en dat ziet u terug in úw prijs. Natuurlijk is het zo dat voor de overgebleven producten die toch van persoonlijk advies moeten worden bediend wij gewoon telefonisch bereikbaar zijn. Kijk eens rond in de webshop en registreer u als klant.

 

Clean4ALL

Uw partner in reiniging